Logistieke ondersteuning

Binnen onze internationale organisatie bieden wij logistieke ondersteuning aan zoals de afhandeling van douane formaliteiten (inklaring) transport en opslag. Tevens adviseren wij bij de import en export van logistieke diensten en goederen naar de landen van de voormalige Sovjet Unie en regelen ook alle aanverwante zaken. Wij volgen en begeleiden de goederen gedurende het gehele proces bij elke stap. Door onze ervaring hebben wij de nodige kennis van zaken voor het in- en export proces naar de landen van voormalige Sovjet Unie vanuit elk willekeurig werelddeel.
Tevens verzorgen wij certificaten, licenties en noodzakelijke vergunningen voor de invoer van goederen in de landen van de voormalige Sovjet Unie, bereiden wij de documenten voor, zorgen voor overeenkomsten met banken en staan in nauw contact met tussenpersonen en andere betrokken specialisten.
Onze dienstverlening bestaat ondermeer uit:
– het volgen van de te vervoeren goederen middels Track and Trace inclusief het laden en lossen;
– transport rapportage;
– opstellen en vertalen van de juiste documenten;
– het verzorgen van verlading bij in- en uitvoer vanuit de EU.

Transporten kunnen met alle mogelijke vervoersmiddelen worden uitgevoerd.

Wegvervoer
Jarenlange samenwerking met diverse transportbedrijven wereldwijd zorgt voor perfect transport conform de wensen van de klant.

Spoorwegvervoer
Wij garanderen een betrouwbare verwerking van de opdracht waarbij zowel standaard als gespecialiseerde wagons kunnen worden ingezet. Tevens is vervoer per container mogelijk. Het transport kan zowel met containers van spoorwegvervoerders als met de containers van de klant zelf worden georganiseerd.

Luchtvervoer
Wij verzorgen luchtvrachten vanaf internationale luchthavens naar met name de landen van de voormalige Sovjet Unie. Uw goederen kunnen ofwel met een rechtstreekse vlucht dan wel via transshipment worden verzonden. Wij assisteren bij alle douane formaliteiten en kunnen deze zelfs uit handen nemen door ze helemaal voor u te verzorgen.

Transport van bovenmaatse en extreem zwaar materiaal / complex goederentransport
In overleg kunnen wij vervoer van alle soorten bovenmaatse en extreem zware goederen geheel of gedeeltelijk verzorgen. Hiervoor kunnen alle denkbare transportmiddelen worden ingezet.